Radionica: KREATIVNO PISANJE NA INTERNETU

Pisanje ti je neophodno da unaprediš svoj posao, ali nisi siguran da li dobro barataš rečima? Ok, ništa strašno! Pisanje se, kao i druge veštine, može naučiti ! 😉

Moja priča o kreativnom pisanju počela je davno, mnogo pre marta 2014. kada sam pokrenula blog. Studije španskog jezika i hispanskih književnosti, prevod knjige sa španskog, kurs kreativnog pisanja u toku studija 2008. godine kod profesora Zorana Živkovića, Master iz književnih studija u Madridu, drugi master Jezik, književnost, kultura u Beogradu, pisanje za studentske časopise. Vremenom sam sticala i druga znanja koja su mi bila potrebna za pisanje bloga i njegovu promociju na društvenim mrežama: išla na kurseve, seminare, i druga usavršavanja, učila na primerima, pisala za klijente.

IMG_20171213_134711.jpgRadionica je nastala kao rezultat mog usavršavanja i potrebe da drugima prenesem svoje znanje, svoje ideje i da podstaknem ljude da razvijaju svoje talente i žive svoje snove u koferima.

Kome je radionica namenjena?

 • svima koji se bave marketingom  na društvenim mrežama
 • blogerima početnicima ili blogerima koji žele da usavrše svoje pisanje i dobiju ideje za nove uglove posmatranja i nove tekstove
 • instagramerima koji žele da usavrše pisanje
 • preduzetnicima koji preko interneta i društvenih mreža prodaju svoje proizvode ili usluge

Šta ćeš naučiti na ovoj radionici?

 • osnove kreativnog pisanja i kvalitetnog izražavanja
 • kako da pišeš za blog
 • kako da pišeš za fejsbuk
 • kako da pišeš za instagram
 • u čemu je razlika između pisanja za ove tri platforme

Šta je potrebno da imaš pre radionice?

Bilo bi dobro da imaš svoj blog i /ili stranicu na fejsbuku i instagramu kako bi ti bilo lakše da pratiš radionicu. Ali, to nije neophodno, jer će saveti biti primenjivi na bilo koji oblik kreativnog pisanja.

Šta dobijaš na radionici?

Dobijaš savete koje možeš odmah da primeniš na svoje pisanje na društvenim mrežama. Pored toga, dobijaš BESPLATNE KONSULTACIJE u trajanju od dve nedelje nakon radionice. Konsultacije su podjednako važne kao i sama radionica. Zašto? Zato što su namenjene analizi tvojih primera, tvojih tekstova i tvojih ideja. Na radionici dobijaš alate, ali na konsultacijama proveravaš da li si naučio da ih koristiš.

I to nije sve! Prijatelj radionice je kompanija Pulse (prozvođač kofera, rančeva, poslovnih torbi…) tako da svaki učesnik (učesnica) dobija poklon! Osim toga, radionici se od januara pridružuju još neki kreativci koji će pripremiti svoje poklone za sve učesnike.

Kako da se prijaviš?

Preko imejl adrese snoviukoferima@gmail.com

Potrebno je da napišeš

 1. ime, prezime
 2. zanimanje
 3. svoja očekivanja od radionice (šta je ono što te posebno zanima, ili neko konkretno pitanje, nedoumicu…)

Datum radionice: 22. januar 2018.

Trajanje radionice: 3 sata

Vreme održavanja: od 18 do 21h

Mesto održavanja: Impact Hub, Makedonska 21

Cena radionice: 40 eura

Za prijave u toku božićnih praznika (7. i 8. januara) cena je 30 eura.

Maksimalan broj mesta na radionici: 8

Za sve dodatne informacije možete mi pisati na snoviukoferima@gmail.com ili preko društvenih mreža.

Vidimo se na radionici! 🙂

neobradjena naslovna

 

Kako izgledaju moje individualne konsultacije kreativnog pisanja?

Rad sa Jelenom je vrlo jednostavan. Ona ima sposobnost da iz vas izvuče najkvalitetnije. Svojim radom daje primer, svojim znanjem vas tera da se potrudite, jer kako kaže: „Znam da možeš.“ I zaista, posle njenih sugestija, svako ponovno vraćanje na pisanje dobija potpuno novu dimenziju. Mudro vas primora da razvijate svoju kreativnost, ali čuva vašu autentičnost. Posle rada sa njom oseti se napredak i novo nadahnuće. Zato je baš ona prepoznala moj talentat i objavila moj prvi tekst na internetu (Mojih 12 sati u Frankfurtu). Otvorila je moj kofer snova.
Tamara Osmajlić, Mama u akciji
Kada sam pisala svoj prvi, meni veoma važan tekst, nije bilo bolje osobe od Jelene da potražim savet o pisanju. Naši stilovi pisanja su različiti, ali uprskos tome, Jelena je znala šta tačno da mi kaže, kako da me navede da sama uvidim svoje greške i shvatam kako bih mogla da poboljšam svoj rad. Ono što me oduševljava kod Jelene je to što ne nameće svoj stil pisanja i svoje reči, već uspeva da iz vas izvuče najbolje kako bi vaš tekst ostao samo vaš, napisan vašim rečima, u najboljem mogućem obliku zahvaljujući njenom nepogrešivom osećaju u pristupu.
Emili Samčević, studentkinja Fakulteta političkih nauka

 

 

 

 

Advertisements

6 komentara

 1. Imam svoj blog, ali još sam početnik, tako da ću se prvom prilikom koja mi se bude ukazala prijaviti za radionicu. Nisam bila na prethodnoj, ali sam pratila instagram priče i samu najavu radionice, i mislim da je u pitanju jedan jako kvalitetan projekat! Oduševljena sam idejom! 🙂

  Sviđa mi se

  1. Hvala Ivana. Biće mi drago da se upoznamo na nekoj od narednih radionica. 🙂 Znam da pišeš, samo napred!

   Liked by 1 person

 2. Blog sam pokrenula pre nedelju dana ,) Jako bih želela da prisustvujem jednoj od radionica kreativnog pisanja, nestrpljivo te čekam u Novom Sadu!

  Sviđa mi se

  1. Drago mi je što si počela, samo napred! Vidimo se onda u Novom Sadu. 😉

   Sviđa mi se

 3. Sasa · · Odgovor

  Lepo! Samo napred

  Sviđa mi se

  1. Hvala Saša!

   Sviđa mi se

Ostavite komentar, volela bih da čujem vaše mišljenje

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: