Mentorski program

jelena bašević - mentorski program za pisanje

Ne znaš kako da iskomuniciraš svoju preduzetničku priču? Pitaš se odakle da kreneš, a treba da postaviš sajt za svoj biznis?

Nikako da redovno pišeš i objavljuješ na društvenim mrežama? Mučiš se sa kreativnim blokadama, nedostatkom discipline i inspiracije?

Ovaj mentorski program daje ti jasan plan i strukturu za pisanje svih sadržaja na blogu i društvenim mrežama, koji je u skladu sa tvojom ličnom pričom i vrednostima do kojih ti je stalo.

Radimo korak po korak, od jednostavnog ka složenom, od tvojih uverenja o pisanju do konkretnih tekstova. Zajedno prolazimo kroz ceo kreativni proces, dobijaš odgovore na sva pitanja i dileme.

Dajem ti feedback za svaki tekst. Uz moj lični pristup, prilagođen tvojim potrebama i ciljevima, brže češ napredovati, prevazići blokade i uspeti da iskomuniciraš sve ono što je važno za tebe lično i tvoj biznis.

KOME JE OVAJ MENTORSKI PROGRAM NAMENJEN?

 • Preduzetnicama i svima koji žele da pokrenu svoj biznis, ali im je potrebno da na sajtu i mrežama predstave sebe, svoje proizvode i usluge;

 • Kreatorima sadržaja (blogerima, instagramerima, edukatorima) koji žele da redovno pišu sa lakoćom i u skladu sa svojim vrednostima.

Nije neophodno da već imaš sajt, društvene mreže, niti newsletter. Dovoljno je da želiš da pišeš, a zajedno ćemo raditi na pisanom sadržaju i strategiji.

KAKO PROGRAM IZGLEDA?

Ima 3 modula i traje 3 meseca. Svaki modul traje po mesec dana. Svake nedelje imamo grupne online i offline sastanke. Za svaki modul dobijaš pisane materijale i zadatke koji ih prate. Komentarišemo svaki napisani tekst i zajednički dolazimo do konačnih verzija. Svakog meseca dobijaš zadatak iznenađenja. Imaćemo i facebook grupu za razmenu utisaka, pitanja i dodatnu podršku u procesu. Pored toga, imaš sat vremena individualnih konsultacija kako bismo rešile neke dileme koje budeš imala u toku procesa.

Program je osmišljen za grupu između 5 i 10 polaznica kako bih svakoj mogla da se posvetim i kako biste mogle da pratite i podržite jedna drugu u procesu.

 • Definišemo vrednosti i ključne reči tvog (ličnog) brenda;
 • Pišemo stranicu About (O meni, O nama) koja je tvoja onlajn lična karta;
 • Radimo na tvojim uverenjima o pisanju: da li te koče ili ohrabruju?
 • Na osnovu prethodnih koraka dolazimo do strukture bloga i plana objava na mrežama i postavljamo prioritete.

 • Pišeš tekstove i dobijaš detaljne komentare koji će pomoći da pišeš jasnije i preciznije se izražavaš;
 • Zajedno dolazimo do najboljih verzija kako bi naše zaključke mogla da primeniš na svim narednim objavama;
 • Dobijaš moj fidbek na više nivoa: vokabular, struktura teksta, način izražavanja, fotografije koje ih prate.
 • Pravimo plan objava za narednih mesec dana: sadržaj za blog, društvene mreže, newsletter u zavisnosti od toga koji kanal komunikacije
  budeš odabrala da ti bude u fokusu u narednom periodu;
 • Dobijaš predloge za sadržaj na nivou tema, fotografija i drugih vizuelnih rešenja;
 • Dolazimo do personalizovanih rešenja za tvoj brend i tvoju preduzetničku priču.

ZAŠTO BAŠ SA MNOM DA USAVRŠAVAŠ PISANJE?

Nakon tri godine radionica i konsultacija, i iskustva sa preko stotinu ljudi, došla sam do zaključka da je većini potrebna kontinuirana podrška.

Pokazalo se da je potrebno u proseku tri meseca da dođemo do vrlo konkretnih rezultata u pisanju, i da prođemo sve faze: od uverenja da ne možeš da pišeš do momenta kada samostalno komuniciraš svoje ideje i uspevaš da preneseš suštinu svojih proizvoda ili usluga.

Bila sam mentor za pisanje i storiteling u nekoliko programa koji se bave socijalnim i ženskim preduzetništvom. Pišem blog od marta 2014, godine,  napisala sam preko 100 tekstova za svoj blog, preko 800 za instagram, i preko 300 kopirajterskih tekstova najrazličitijih formata za klijente.

 

jelena bašević

ŠTA KAŽU POLAZNICE?

NOVA GRUPA POČINJE 26. SEPTEMBRA 2022.
Prijave su već otovrene!

Za polaznike mojih radionica
310
 • plaćanje u 3 mesečne rate

Cena za prijave do 10. septembra

350
 • Plaćanje u 3 mesečne rate

Standardna cena programa

390
 • Plaćanje u 3 mesečne rate​

ŽELIM DA UČESTVUJEM U PROGRAMU!

Nisi sigurna da je ovaj program baš za tebe, baš u ovom trenutku? Hajde da zakažemo kratak poziv. Rado ću odgovoriti na sva tvoja pitanja i dileme. Prijavi se preko ove forme za kratke konsultacije.

© 2022 Jelena Bašević. SVA PRAVA ZADRŽANA.