KO SAM JA

Drago mi je što si ovde! Da ti se predstavim.

Ja sam Jelena Bašević, edukatorka i mentorka za pisanje.

Pomažem pojedincima i brendovima da osmisle storytelling i izgrade svoj verbalni identitet na blogu i mrežama, ali i da prevaziđu kreativne blokade koje ih sprečavaju da se autentično izraze.

Po struci sam profesor španskog jezika i hispanskih književnosti, ali sam vremenom otkrila da su pisanje i edukacije moj poziv.

Radila sam u oblasti digitalnog oglašavanja, kao konsultant u obrazovanju i kopirajter, ali pararelno sa tim sam sve vreme razvijala “svoju priču” i gradila svoj put.  

Volim da kažem za sebe da sam neobično obična i savršeno nesavršena. Verujem u lepotu sitnica. Radujem se slučajnim susretima. Uvek putujem sa snovima u koferima, jer se nikad ne zna gde ću ih ostvariti. Ipak, Španija je zemlja u kojoj sam ih najviše ostvarila i kojoj se rado vraćam.

Na mom sajtu ćeš naći savete za pisanje, putopise, ali i tekstove u kojima sam delila svoja iskustva iz ličnog i profesionalnog razvoja.

Radujem se svakom mejlu! Piši mi na snoviukoferima@gmail.com ukoliko imaš pitanja, nedoumice, ili želiš da podeliš sa mnom svoje izazove u pisanju.

Tu sam da ti pomognem da ispričaš svoju priču, da unaprediš veštinu pisanja i da podeliš svoje talente sa svetom kroz pisane sadržaje na internetu.

Jelena Bašević - pisanje - radionice

16 Replies to “KO SAM JA”

 1. Jako sam sretna što sam naletjela na ovaj blog, baš mi se sviđa! 🙂 zrači nekom dobrom energijom, tekstovi su odlično pisani, inspirativni, čak i španjolski (kojeg učim pomalo) mogu testirati – predobro! 🙂

 2. Hej, Ivana! 🙂 Hvala na pohvalama! Mnogo mi znači što se dobra energija prepoznaje. Drago mi je što sam te lepo ugostila na svom internet kutku. Čitamo se… 😉

 3. Da znas Jeco da sam resila da pocem da citam tvoje postove na spanskom 🙂

  1. Mnogo mi je drago! 🙂 Jedva čekam da ceo blog bude dostupan na španskom pa da svaki tekst možeš da čitaš na oba jezika.

 4. […] je putovanje snažan pokretač unutarnjih promjena jako dobro zna i Jelena Bašević, autorica bloga Snovi u koferima (Facebook stranica) na kojem piše upravo o svojim putničkim […]

 5. Sasvim slucajno sam naletela na tvoj blog i planiram da se zadrzim 🙂 Jako mi se dopao:)

  1. Drago mi je! hvala ti i dobro došla! 🙂

 6. Bravo! Oseca se plemenitost i dobrota.Srdacan pozdrav od Milice i Sashe Lawrence

  1. Hvala puuuno, Milice i Saša! 🙂

 7. Ćao Jelena! Nominovala sam te za Versatile Blogger Award. Detalje pogledaj kod mene na blogu, u poslednjem tekstu 🙂

  1. Hvala na nominaciji Majus! Zanimljiv koncept postovanja… uskoro se pridružujem! 😉

 8. Prelepi su tvoji snovi, pa još u koferima, želim da se lista brendova i medijskih nastupa raste i raste i raste 🙂

  1. Hvala puno, Aleksandre! 🙂 Podrška uvek znači.

 9. Bravo draga, lepo si se baš predstavila 🙂

 10. […] Jelena Bašević, autorka bloga Snovi u koferima […]

Comments are closed.