Zašto želim da učestvujem na konferenciji Spark.me 2018?

Došlo je vreme da moji snovi u koferima putuju i na jednu konferenciju! I to ne na bilo koju, nego na jednu od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi!

Već dve godine unazad čitam o konferenciji Spark.me na sajtovima, blogovima, pratim najave i komentare učesnika i obećavam sebi da ću se sledećeg puta naći u publici. Ove godine sam odlučila da to ne prepustim slučaju, već da konkurišem za zvaničnog blogera i nađem se među ljudima koji dele moju strast prema kreativnosti u digitalnom svetu. A zašto baš ja i zašto baš na ovoj konferenciji, pišem vam u sledećim redovima! 🙂

Na osnovu svega što sam saznala, imam utisak da je Spark.me događaj koji ima mnogo toga da ponudi u sadržajnom smislu, da se ideje razmenjuju ne samo na bini, nego u hodu, na jutarnjoj kafi ili na pauzi za ručak. Baš ta neformalna atmosfera je ono što me posebno privlači. Ako izuzmem blizinu mora, svežinu osoljenog vazduha i krstarenje za učesnike. To je bonus kome je teško odoleti.

Svet online marketinga menja se tolikom brzinom da treba učiti iz prve ruke od ljudi koji su na kormilu tih promena. Na Spark.me očekujem da, pored korisnih sadržaja koje ću preneti svojim čitaocima bloga, dobijem dodatnu inspiraciju kako bih osvežila blog novim perspektivama.

Biografije najavljenih govornika obećavaju da ću mnogo toga naučiti o kreiranju strategija na društvenim mrežama, što je oblast koja me naročito zanima. Pored toga, mogućnost da se uči i razmenjuje znanje na radionicama nakon konferencije je ono što me posebno privlači jer se u tim prilikama stvara prisniji kontakt sa predavačima. Verujem da će biti zabavno i višestruko korisno.

U svakom slučaju, očekujem puno sjajnih predavanja, prilika za razgovor sa inspirativnim ljudima i mogućnost da bolje upoznam kreativce iz oblasti marketinga, tehnologije i biznisa. Do sada sam u Beogradu, ili putem internet slušala predavanja mnogih autoriteta sa naših prostora, bilo da je u pitanju content marketing, društvene mreže, poslovanje i preduzetništvo. Ali međunarodne konferencije su poput ubrzanog kursa. Učenje mi je oduvek bilo najveći izazov i najveća motivacija, tako da kao potencijalni zvanični bloger konferencije Spark.me 2018. znam da će to biti jedno od putovanja koje bar menjaju pravac, ako ne menjaju život.

Povrh svega, poslednji put sam bila u Crnoj Gori pre jedanaest godina i to na letovanju, tako da povratak u Budvu ovim povodom može da bude sjajna uvertira za leto i za neke nove letnje priče.

I na kraju, spark je iskra od koje sve počinje. Okidač za novi početak. I ja mu idem u susret.

Foto: Emili Samčević

2 Replies to “Zašto želim da učestvujem na konferenciji Spark.me 2018?”

  1. Zaslužila si da budeš tamo. 🙂

    1. Ooo, hvala ti puno Ivana! 🙂 Nadam se da će tako biti! 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.