Konsultacije

Treba ti podrška za pisanje i pouzdani odgovori na goruća pitanja? Nedostaje ti motivacija i samopouzdanje da redovno pišeš za svoj blog i društvene mreže? Gubiš se u savetima koje pronalaziš na internetu, a dileme su sve veće? Već imaš gubitke zbog toga što ne uspevaš da iskomuniciraš vrednost svog proizvoda?

Konsultacije su najpouzdaniji način da dobiješ odgovore na svoja pitanja i rešiš dileme u vezi sa pisanjem. Pomažem ti da preduzmeš konkretne korake i da brže napreduješ.

Kako izgledaju konsultacije u 3 jednostavna koraka?

 • Popunjavaš upitnik na osnovu koga se pripremam za razgovor i upoznajem tvoje potrebe, cijeve i tekstove na društvenim mrežama. 
 • Zakazujemo razgovor putem skajpa. Razgovor traje maksimalno dva sata.
 • Nakon konsultacija dobijaš mejl sa zaključcima, personalizovanim preporukama, dodatnim informacijama i smernicama za naredne korake.

U zavisnosti od svojih potreba, možeš se prijaviti na neku od dve vrste konsultacija.

Storytelling za proizvode “Kako da vaši proizvodi pričaju priče?” 

Za koga su ove konsultacije? 

 • Za one koji prave i prodaju proizvode ili usluge
 • Za one koji žele da nauče kako da ih predstave na svom blogu i društvenim mrežama
 • Za one koji ne znaju da koncipiraju i da ispričaju svoju preduzetničku priču

Šta dobijaš na ovim konsultacijama?

 • Odgovore na goruća pitanja
 • Detaljnu analizu svih aspekata tvog brenda na društvenim mrežama
 • Savete kako da verbalizuješ ono što je specifično za tvoj proizvod/uslugu i što te razlikuje od konkurencije
 • Predloge za sadržaj na društvenim mrežama

Konsultacije iz kreativnog pisanja

Ovaj tip konsultacija je za tebe ako želiš da pišeš blog, da budeš aktivnija na instagramu, ako imaš problema da definišeš teme, da počneš ili završiš tekst, ako se pitaš da li je “dovoljno dobro” ono što pišeš…

Kako izgledaju konsultacije?

 • Radimo na tvojim uverenjima o pisanju: da li te koče ili ohrabruju?
 • Određujemo tvoje ciljeve u pisanju i vremenski rok za realizaciju
 • Odgovaramo na pitanja: Gde da objavljuješ tekstove? Na blogu i društvenim mrežama? Koja je razliku u pisanju za blog i za društvene mreže? Koliko tekstova je optimalno?
 • Kako da koncipiraš teme i sadržaj na svojim mrežama

Zašto baš ja? 

Imam dve godine iskustva kao predavač iz kreativnog pisanja, storitelinga i blogovanja. Kroz moje radionice prošlo je preko 60 ljudi, blogera i instagramera i drugih kreativaca.

Moji klijenti na konsultacijama su žene koje proizvode nakit, tašne, home dekor, bave se prodajom vina, imaju joga centre, a u ulozi konsultanta za storytelling za proizvode učestvujem u mentorskom programu Preduzimanje koju organizuje Swiss Contact.

Bavim se jezikom i pisanjem već deset godina, a skoro pet godina se bavim marketingom. Završila sam dva mastera iz književnosti, prevela knjigu sa španskog, a trenutno radim kao copywriter u oblasti obrazovanja, kao i na projektima koji podrazumevaju veštine prodaje i komunikacije.

Cena konsultacija je 70 eura.

U cenu je uračunata moja priprema na osnovu upitnika koji popunjavate, maksimalno dva sata razgovora i mejl sa zaključcima.

Pre nego što zakažemo konsultacije, imaćemo telefonski razgovor od 15-20 minuta kako bismo se bolje upoznali i utvrdili da li možemo da radimo i da li sam ja prava osoba za tebe.

Konsultacije možeš zakazati putem ove kontakt forme, a ja ću ti se javiti u nakraćem roku kako bismo se dogovorili za termin.

Nemoj više da odlažeš svoju potrebu za pisanjem. Počni da koristiš veliki prodajni potencijal svoje priče!

Konsultacije zakazujem subotom i mogu da radim sa maksimalno 4 osobe mesečno.

Popuni ovaj upitnik i javiću ti se u najkraćem mogućem roku da se dogovorimo za tvoj termin.